Om Kaffehem

Kaffehem levererar kaffebönorna för din espresso, latte och cappuccino.

Kan vi bli ännu bättre på något så tveka inte att höra av dig. Vår målsättning är att du skall uppleva kvalitet i allt det vi gör. Så varmt välkommen till vårt kaffehus. En mötesplats för oss kaffeälskare. Proppfullt av liderlighet, goda seder och färska bönor. Här finns något för alla och för alla bryggmetoder. Bara ett klick bort och hela vägen hem.

Kaffehem vill visa att kvalitet inte behöver vara svårt, att alla kan brygga sig en god kopp kaffe. Kaffehem erbjuder även kaffekurser till både företag och privatpersoner. Skulle du vilja kan vi även hjälpa dig att skapa ett helt unik kaffeblandning speciellt för dig.

Välkommen med din intresseanmälan maila direkt till webshop@kaffehem.se

Välkommen till en bättre kaffehem! 

ALLMÄNNA VILLKOR
Kaffehem.se  ägs och drivs av ME konsult AB med organisationsnummer 556930-7761. (Nedan även refererat till som vi, vår, oss). Du måste vara minst 18 år gammal för att göra beställningar och handla från vår webshop.

Villkoren nedan gäller vid köp på Kaffehem.se på Kaffehem.se och dess undersidor. Genom att beställa från vår webshop accepterar du att villkoren gäller mellan dig och ME konsult AB.

I nuläget levererar vi enbart till Sverige.

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida. Vi strävar efter att våra produktbilder i största möjliga mån skall återge produkten Vi kan dock inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Hur färgerna återges beror t.ex. på din skärm, ditt grafikkort och inställningar i din dator.

Priser och Betalningsmetoder

Alla priser visas i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms. Du kan betala för ditt köp genom Paypal. För mer information om Paypal se deras hemsida www.paypal.se.

Frakt och leverans

Vi tar emot alla beställningar i den ordning som de kommer in till oss. Din order levereras med Posten till ditt närmaste ombud. Normalt får du dina varor mellan 3-5 dagar efter det att vi har fått din beställning. Under vissa tidpunkter, som röda helgdagar eller högsäsong, kan leveransen dröja längre. Du kommer få ett SMS när ditt paket finns för uthämtning.

En fraktkostnad på 56 kr tillkommer varje order och adderas automatiskt till ditt ordervärde. För outlösta paket debiteras 100 kr som ersättning för frakt, hantering och andra omkostnader.

Återköp och byten

Vi hoppas såklart att du skall vara nöjd med ditt köp men om du skulle ångra dig såg har du enligt distansavtalslagen 14 dagars ångerrätt inom Sverige. Detta gäller från den dag som du mottog produkten.

Om du vill returnera din vara använder du blanketten som finns bifogad i ditt paket. Alla varor returneras till vårt lager  och måste vara oanvända och packade i originalförpackning med eventuella märkes-tags och liknande kvar på förpackningen. Du får själv betala kostnaden för att returnera varan. Efter det att vi får tillbaka varan kommer återbetalning att ske inom max 30 dagar. Notera att du som kund har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss!

Fel på varan

Om du upptäcker ett fel på varan och vill reklamera den så kontakta oss på webshop@kaffehem.se innan du skickar tillbaka varan. Detta för att vi skall kunna hjälpa dig på bästa sätt. Viktigt är att du skriver/har tillgång till både ordernummer och artikelnummer så vi lättare kan hjälpa dig. Vid defekt på varan ersätter vi dig även för returfrakten.

Personuppgifter

Alla personlig information som namn, adress, telefonnummer, mejladress osv som du lämnar in samband med din order är primärt till för att vi skall kunna genomföra köpet på bästa sätt. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra än de tredje parter som behövs för att kunna slutföra köp och leverans. Det är möjligt att vi kommer att använda oss av uppgifterna för information, erbjudande, marknadsföring osv.